Welcome to TechReady Forum Login | Register | Faq  

TechReady Forum
  Are you ready to implement IT solutions?
Search    

Msmq file copy
Started by baba cloantza at 02-09-2008 3:12 PM. Topic has 0 replies.

Print Search « Previous Thread
  02-09-2008, 3:12 PM
baba cloantza is not online. Last active: 3/11/2008 11:05:22 PM baba cloantza

Top 10 Posts
Joined on 12-27-2007
Posts 3
Time [O]Msmq file copy
Reply Quote
MSMQ file copy
Am fost nevoit sa fac un transfer destul de important a unor fisiere foarte mari printr-o legatura de maxim 256k si deja aveam o problema..

*** sa fac acest lucru, cat mai simplu si cat mai eficient sau mai bine zis ,mai business!

Asa *** se intampla de fiecare data , cantitatea de informatii acumulata in decursul timpului este gestionata si inmagazinata “la gramada” in mintea umana si numai in situatii de stress sau in situatii critice poti lua decizia corecta pe baza acelor informatii ingramadite

Am cautat in resource kit si exista un utilitar file copy (Fcopy) , un fel de odc , asta ca sa fie pe intelesul unora dintre noi

Se instaleaza componentele MSMQ din add windows componets , se instaleaza “fcsetup.exe” din resource kit si cam aceasta ar fi prima parte

Necazul este ca functioneaza foarte bine in structuri AD cu o autoritate de certificare , iar pentru mine nu a fost o problema acest impediment, dar trebuie analizat in cazul in care nu este asa ceva in retea sau in retele non AD

Utilitarul vine si cu un fisier help destul de util si care prezinta si etapele ce trebuiesc parcurse pentru a fi instalat si comenzile aferente .

Am copiat continutul unui folder partajat {numit sh} de pe un server “dc” intr-un director local {numit 1} si am folosit urmatoarele comenzi care dealtfel le gasiti si in fila help

fcopy \\dc\sh\*.* c:\1 /s /o

traducere : copiaza tot continutul directorului “sh” in folderul “1” cu toate structura /s si compresia “default” [1]

Report 
TechReady Forum » Solutii IT de i... » Implementarea W... » Msmq file copy