Welcome to TechReady Forum Login | Register | Faq  

TechReady Forum
  Are you ready to implement IT solutions?
Search    

Oprire Spam !
Started by baba cloantza at 03-12-2008 1:05 AM. Topic has 0 replies.

Print Search « Previous Thread
  03-12-2008, 1:05 AM
baba cloantza is not online. Last active: 3/11/2008 11:05:22 PM baba cloantza

Top 10 Posts
Joined on 12-27-2007
Posts 3
Geeked [8-|]Oprire Spam !
Reply Quote
listele gasite de mine ca fiind cele mai bune pentru a scapa de spam [aceasta nu inseamna ca sunt cele mai bune pentru toata lumea ]

xbl.spamhaus.org ; bl.spamcop.net ; cbl.abuseat.com ; blackholes.five-ten-sg.com ; psbl.surriel.com ; ubl.unsubscore.com - in cazul in care adaugati zen.spamhaus.org nu mai trebuiesc [xbl sau cbl - de la spamhaus.org ]

pentru cei ce folosesc MS Exchange ::\

[open ] Exchange system manager / [clk dr ] message delivery / [clk dr ] connection filtering / [clk] add

la display name [ descrierea listei sau "orice "] , la dns suffix of provider [xbl.spamhaus.org ] >> pentru cei ce mi-au spus ca nu functioneaza (novici) : nu puneti toate listele in aceasta rubrica ! ci separat ca fiind reguli diferite !!!

Aveti posibilitatea sa "disable this rule" pentru a vedea diferenta sau a renunta la regula fara stergerea acesteia .

pentru utilizatorii "antigen " : prin adaugarea listelor la rubrica rejected RBL mail servers : - se pot vedea rezultate instantaneu

tot pentru novici - unele din listele afisate mai sus sunt tinute manual , altele sunt "automate " delistarea dureaza uneori si 24 ore de la ultima raportare ! Adica ultimul mesaj declarat ca fiind spam + 24 ore !!!

pentru cei ce nu vor sa se complice [adica sa nu rejecteze hosturi majoritare din romania - unde colcaie virusii sau sunt host-uri in spatele unei conexiuni NAT ]

folositi "xbl.spamhaus.org" si "cbl.abuseat.com" si sunt suficiente !

Report 
TechReady Forum » Solutii IT de i... » Mesagerie si co... » Oprire Spam !